De huidige leden van het Comité doen samen het werk om inhuur-marktplaatsen van de (semi-)overheid te verbeteren en de overheid aan te spreken op haar verantwoordelijkheid. Zij delen elke maand de rekening van de gemaakte kosten.

Daar profiteert u ook van als leverancier op een van de ruim 100 verschillende marktplaatsen. Of u nu een bemiddelingsbureau bent of een zzp’er, iedereen profiteert van onze vorderingen en resultaten om deze marktplaatsen ‘leveranciers-vriendelijker’ te maken. En als leverancier weet u beter waar u recht op heeft als u gebruik maakt van zo’n inhuur-marktplaats.

Als lid van het Comité:

  1. Praat en bepaalt u mee waar we onze tijd aan besteden om de overheid te beïnvloeden en de wijze waarop.
  2. Krijgt u relevante en praktische informatie over wat er allemaal gebeurt rondom marktplaatsen en DAS’sen.
  3. Kunt u uw netwerk uitbreiden met andere leveranciers en partners.
  4. Kunt u gratis advies vragen over concrete inhuuropdrachten op marktplaatsen en DAS’sen.

Wilt u ons werk ook steunen? Dat kan op 2 manieren:

  1. Word lid van het Comité, beslis mee over de aanpak en betaal een evenredig deel van de kosten (momenteel ongeveer € 200 per maand, gebaseerd op 13 leden). U kunt maandelijks stoppen met uw lidmaatschap. Klik hier en mail voor meer informatie.
  2. Steun ons werk met een eenmalige storting (bijvoorbeeld € 100 – €150). U ontvangt dan regelmatig informatie over onze voortgang en plannen. Profiteer van onze inzichten in hoe marktplaatsen werken en waar u als leverancier recht op heeft. Klik hier en mail voor meer informatie.

Uw lidmaatschap of ondersteuning wordt zeer gewaardeerd!